Pro Fiber nieuw bij Hair Company

Pro Fiber

Pro Fiber
Dof, droog en weerbarstig haar, gespleten punten, een verandering in kleur… Hair Company weet dat alle haarproblemen voortkomen uit maar één enkele oorzaak: geleidelijke en onvermijdelijke schade aan de haarvezel.

Om dit proces langdurig stop te zetten en de achteruitgang terug te draaien, onthult het onderzoekscentrum van L’Oréal onze eerste langdurige behandeling tegen beschadigd haar, een mijlpaal in professionele haarverzorging.

Tot nu toe verdwenen de meeste effecten van een haarbehandeling na de eerste wasbeurt met shampoo. De L’Oréal onderzoekslaboratoria hebben APTYL 100 ontwikkeld, onze allereerste technologie die in staat is om het haar langdurig te verzorgen, als resultaat van 15 jaar onderzoek en 15 lopende patenten. Dankzij APTYL 100 kan de verzorgende behandeling gereactiveerd worden tot 4 wasbeurten en thuis opnieuw en opnieuw verlengd worden met Recharge, tot 6 weken**.

De werking van APTYL 100 zorgt voor een onverwacht resultaat in 3 stappen: directe herstel in de salon*, reactivatie thuis tot 4 shampoobeurten en een tot 6 weken verlengd resultaat met de RE-CHARGE dosisen***

Bij Hair Company wordt aan de hand van de unieke PRO FIBER diagnose app de mate van beschadiging van uw haar bepaalt en begint langdurig herstel van het haar.

Wat de mate van beschadiging van uw haar ook is, de 15 minuten durende exclusieve salonbehandeling tegen beschadigd haar is volgens een toegewijd, gepersonaliseerd protocol. Dit protocol omvat een professionele techniek die gebruik maakt van het aanbrengen van lagen en de toepassing van de activator voor langdurig herstel; REGENERATE, het unieke APTYL 100 molecuul.

Resultaat: Het haar wordt onmiddellijk en langdurig hersteld*.

Maak een afspraak voor een Pro Fiber behandeling in een van onze salons.