Haarwerken voor vrouwen

Herwin je schoonheid en zelfvertrouwen

Haarverlies kan een enorme impact hebben op het zelfvertrouwen van vrouwen. Het is niet alleen een fysieke uitdaging, maar het kan ook leiden tot emotionele stress en verdriet. Het is een gegeven dat haar een belangrijk deel uitmaakt van ons uiterlijk en identiteit, en het verlies daarvan kan leiden tot gevoelens van verlies en onzekerheid.

Wij bieden een unieke oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een haarstuk dat niet te onderscheiden is van echt haar. Onze haarwerken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, lengtes en stijlen, zodat u altijd het perfecte haarstuk kunt vinden dat bij u past. Of het nu is om cosmetische of medische redenen, wij begrijpen hoe belangrijk het is om er goed uit te zien en te voelen.

Wij begrijpen dat het kiezen van een haarstuk een persoonlijke ervaring is, daarom nodigen wij u uit om een vrijblijvende afspraak te maken met één van onze deskundige stylisten. Wij zullen u helpen bij het vinden van het perfecte haarstuk voor u, en uw specifieke behoeften en verwachtingen in overweging nemen. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Intakegesprek

Kosteloos en zonder verplichting alle vragen en wensen bespreken.

Pasafspraak

Het op maat maken van een haarwerk of pruik kan zowel in de salon, thuis als in het ziekenhuis plaatsvinden.

Vergoeding

Wij regelen de vergoedingsprocedure.

Vervolgafspraak

Een vervolgafspraak is in overleg.

Maak een persoonlijke en vrijblijvende afspraak

Check vergoeding voor haarwerk door jouw verzekeraar

Wij worden erkend door ALLE zorgverzekeraars!

ANKO-gecertificiteerd

 

Wij zijn ANKO (Algemene Nederlandse Kappers Organisatie) gecertificeerd als Haarwerkspecialist. Dit betekent dat wij zijn beoordeeld op kennis, vaardigheden en ervaring op het gebied van haarwerken. Door deze certificering kun je er zeker van zijn dat je bij ons terecht kunt voor hoogwaardige haarwerken en professioneel advies.