Contact

Contact met Hair Company ;

Heb je een goed  idee?

Wij staan open voor ideeën en tips vooral als die helpen om onze dienstverlening te verbeteren of omdat je gewoon enthousiast meedenkt. Stuur je idee of tip naar ons toe via het dit contactformulier, wij streven ernaar binnen twee werkdagen te reageren.

Heb je een klacht of schade?

Graag vragen wij je bij ontevredenheid of schade aan kleding contact met ons op te nemen. Dit kan via dit contactformulier.  Wij staan voor onze kwaliteit en het is onze eer te na om fouten te herstellen want ook bij Hair Company gaat niet altijd alles goed. Wij streven ernaar je klacht of schade binnen twee werkdagen in behandeling te nemen.

Wil jij voor Hair Company werken?

Hier vind je informatie over werken bij Hair Company, wij zijn altijd op zoek naar professionele kappers. Hair Company is een  KOC goedgekeurd opleidingsbedrijf en heeft bijna altijd wel plek voor een gemotiveerde BBL leerling. Heb je interesse en heb je nagedacht over waarom jij bij het team van Hair Company past? Neem dan alleen contact op via het sollicitatie-formulier. Vul deze volledig in en je krijgt binnen twee werkdagen een reactie.

Hair Company is een  KOC goedgekeurd opleidingsbedrijf en heeft bijna altijd wel plek voor
een gemotiveerde BBL leerling

Ben je geïnteresseerd in een franchise?

Hair Company is een formule met succes wat al 100 jaar oud is, zij heeft een full time opleider en goede banden met leveranciers. Al met al biedt dit veel voordeel voor de ondernemer die alles moet opbouwen en hier komt veel bij kijken. Denk aan trainingen, marketing, administratie, inkoop en niet te vergeten de ervaring met opstarten van een salon. Vraag bij interesse naar onze brochure of vraag direct een kennismakingsgesprek aan. Neem contact op met het kantoor via: 0251-821750.

Voor een afspraak belt u met:

HC Toolenburg: 023 56 28 655
HC Tussenweg: 023 56 23 577
HC Floriande: 023 56 51 515
Barber Bekker: 0251 23 83 87

Hair Company & Partners BV
Kantoor
Deutzstraat 33
1961 NS Heemskerk
Telefoon: 0251 821 750
FAX: 0251 253 642
E-mail: kappers@haircompany.nl

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht