De voorjaarsvakantie komt eraan! Tijd voor avontuur, ontspanning en een nieuw kapsel! Als kapper zijn wij er voor om jou er fantastisch uit te laten zien tijdens je vakantie. Of u nu naar de zon of de sneeuw, gaat een verzorgd en fris kapsel is belangrijk voor elke vakantie.

Heren


Zomer

Voor de zonvakantie raden wij aan om voor een kortere haarstijl te gaan, zoals een crew cut of buzz cut. Deze stijlen zijn licht en ademend, en zorgen ervoor dat u zich comfortabel voelt tijdens de warme temperaturen. Een andere optie is een slicked back-stijl, die uw gezicht en ogen benadrukt en u er zakelijk en verzorgd uit laat zien.

Winter

Voor de wintersportvakantie is het belangrijk om uw haar te beschermen tegen de kou en de wind. Een langere haarstijl, zoals een undercut of een side part, biedt bescherming en stijl in één.

Dames


Zomer

Een vakantie aan het strand of in de zon vraagt om een comfortabele haarstijl die u beschermt tegen de zon en het zoute water. Een staart of vlecht is een geweldige optie omdat het haar beschermt is tegen de zon en het haar er verzorgd uitziet. Ook een hoge paardenstaart is een goede keuze, vooral als u graag uw nek bloot wilt laten.

Winter

Een vakantie op de ski’s of op de snowboard vraagt om een haarstijl die warmte biedt en bescherming tegen de kou en de sneeuw. Een opgestoken kapsel of een warme muts zijn geweldige opties. Als u uw haar liever los wilt dragen, kunt u kiezen voor plukjes en laagjes. Dit is een geweldige manier om uw gezicht te accentueren en uw haar beschermd te houden tegen de kou.

Kinderen


Ook voor kinderen is het belangrijk om vakantie-klaar te zijn. Een knipbeurt is de perfecte manier om uw kinderen er verzorgd en fris uit te laten zien, of ze nu gaan skiën of zonnen. Laat ze voor de vakantie knippen en ze zullen er gegarandeerd fantastisch uit zien op de foto’s!

Afspraak voor stijlvol vakantiekapsel

Wij raden u aan om tijdig een afspraak te maken, zodat u verzekerd bent van een plekje. Onze kappers staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte haarstijl voor uw vakantie. Maak vandaag nog een afspraak en vertrek met een verzorgd en stijlvol kapsel!

Tot snel bij één van onze salons!