Herstel jouw zelfvertrouwen

Haaruitval kan een impact hebben op jouw zelfvertrouwen en uiterlijk. Bij Hair Company bieden wij een oplossing in de vorm van haarwerken, ontworpen om een natuurlijke, vollere en gezonde uitstraling te creëren. Onze haarwerken zijn vervaardigd door gekwalificeerde professionals met hoogwaardige materialen en bieden comfort en gemak. Ze zijn gemakkelijk te dragen en bieden een natuurlijke uitstraling die bijna niet te onderscheiden is van echt haar. Wij bieden een breed scala aan kleuren en stijlen, zodat jij het haarwerk kunt vinden dat bij jou past.

Wij werken samen met jou om het juiste haarwerk te vinden en zorgen ervoor dat je je comfortabel en zelfverzekerd voelt. Onze professionals bieden deskundig advies en begeleiden je stap voor stap tijdens het proces. Laat ons je begeleiden in het vinden van het juiste haarwerk en herstel jouw zelfvertrouwen en natuurlijke uitstraling.

Een gratis intakegesprek kan binnen vijf werkdagen, ook ziekenhuis bezoek is mogelijk. Reserveren van haarwerk is mogelijk voor een periode van minimaal 3 weken en maximaal 6 weken, ook is er mogelijkheid tot nazorg.

Intakegesprek

Kosteloos en zonder verplichting alle vragen en wensen bespreken.

Pasafspraak

Het op maat maken van een haarwerk of pruik kan zowel in de salon, thuis als in het ziekenhuis plaatsvinden.

Vergoeding

Wij regelen de vergoedingsprocedure.

Vervolgafspraak

Een vervolgafspraak is in overleg.

Maak een persoonlijke en vrijblijvende afspraak

Haarwerken voor vrouwen

Haarwerken voor vrouwen bieden een uitkomst voor degenen die kampen met haarproblemen zoals haaruitval, dun haar of een dunne haarlijn. Met haarwerken kun je jouw haar versterken en volume geven, waardoor je weer vol vertrouwen de dag door kunt gaan. Onze haarwerken zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en zijn comfortabel en natuurlijk aanvoelend. Wij hebben een uitgebreid aanbod om aan jouw wensen te voldoen.

Bekijk haarwerken voor vrouwen

Haarwerken voor mannen

Kwalitatief hoogwaardige haarwerken voor mannen zijn tegenwoordig steeds populairder. Of je nu lijdt aan haaruitval of gewoon op zoek bent naar een verandering, wij hebben de perfecte oplossing voor jou. Onze collectie haarwerken is speciaal ontworpen om comfort en natuurlijk uiterlijk te garanderen, zodat je met vertrouwen door het leven kunt gaan. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen om aan al jouw wensen te voldoen

Bekijk haarwerken voor mannen

Check vergoeding voor haarwerk door jouw verzekeraar

Wij worden erkend door ALLE zorgverzekeraars!

ANKO-gecertificiteerd

Wij zijn ANKO (Algemene Nederlandse Kappers Organisatie) gecertificeerd als Haarwerkspecialist. Dit betekent dat wij zijn beoordeeld op kennis, vaardigheden en ervaring op het gebied van haarwerken. Door deze certificering kun je er zeker van zijn dat je bij ons terecht kunt voor hoogwaardige haarwerken en professioneel advies.