Haarwerken voor mannen

Herwinnen van zelfvertrouwen

Als man kun je om verschillende redenen te maken krijgen met haaruitval of kaalheid. Dit kan een grote impact hebben op je zelfvertrouwen en zelfbeeld. Gelukkig zijn er tegenwoordig haarwerken die niet van echt haar te onderscheiden zijn, waarmee je jouw volle haardos weer terugkrijgt. Onze haarwerken zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en worden op maat, en in stijl en kleur naar wens gemaakt voor een perfecte pasvorm. Hierdoor zijn ze niet te onderscheiden van echt haar en voelen ze zacht en comfortabel aan.

Onze deskundige stylisten staan klaar om je te helpen en te begeleiden bij de keuze voor het perfecte haarwerk. Twijfel niet langer en maak vandaag nog een afspraak. Wij staan klaar om jou te helpen.

Intakegesprek

Kosteloos en zonder verplichting alle vragen en wensen bespreken.

Pasafspraak

Het op maat maken van een haarwerk of pruik kan zowel in de salon, thuis als in het ziekenhuis plaatsvinden.

Vergoeding

Wij regelen de vergoedingsprocedure.

Vervolgafspraak

Een vervolgafspraak is in overleg.

Maak een persoonlijke en vrijblijvende afspraak

Check vergoeding voor haarwerk door jouw verzekeraar

Wij worden erkend door ALLE zorgverzekeraars!

ANKO-gecertificiteerd

Wij zijn ANKO (Algemene Nederlandse Kappers Organisatie) gecertificeerd als Haarwerkspecialist. Dit betekent dat wij zijn beoordeeld op kennis, vaardigheden en ervaring op het gebied van haarwerken. Door deze certificering kun je er zeker van zijn dat je bij ons terecht kunt voor hoogwaardige haarwerken en professioneel advies.