Haar is niet alleen voor vrouwen belangrijk, ook heren willen er goed uitzien en de juiste stijl hebben. Het aanbod aan haarstijlen voor mannen is in de afgelopen jaren sterk toegenomen en er zijn tegenwoordig veel verschillende opties. Of je nu op zoek bent naar iets klassieks, trendy of iets daar tussenin, er is altijd een haarstijl die bij je past.

In dit blog willen we de nieuwste haarstijlen voor heren met je delen en je inspireren om uit te proberen wat bij jou past.

Zijscheiding

De zijscheiding is een klassieke haarstijl die nooit verveelt. Het is elegant, simpel en gemakkelijk te onderhouden. Voor een moderne twist kun je de zijscheiding combineren met een korte scheiding en de zijkanten een beetje korter knippen.

Slicked back

De slicked back De slicked back is een populaire haarstijl voor mannen die op zoek zijn naar een formele uitstraling. Dit is een stijlvolle look die gemakkelijk te onderhouden is en bij elke gelegenheid gedragen kan worden.

Kort kapsel

Korte kapsels zijn perfect voor mannen die bezig zijn en weinig tijd hebben om zich bezig te houden met hun haar. Deze stijl is ook ideaal voor mannen die een actieve levensstijl hebben, omdat het haar niet in de weg zit en gemakkelijk te onderhouden is.

Messy look

De messy look is ideaal voor mannen die op zoek zijn naar een nonchalante en ongecompliceerde stijl. Dit kapsel is leuk om te dragen en geeft je een ontspannen uitstraling.

Undercut

De undercut is een populaire haarstijl onder jonge mannen. Dit kapsel heeft een modern en edgy uiterlijk en is gemakkelijk te onderhouden. Het kapsel wordt gekenmerkt door korte zijkanten en een langer bovenstuk dat op verschillende manieren gestyled kan worden.

Het is belangrijk om te onthouden dat elk haar anders is en wat voor de ene man werkt, hoeft niet voor de andere man te werken. Het is daarom belangrijk om samen met je kapper te bekijken wat bij jouw gezicht en haarstructuur past. Onze ervaren kappers werken samen met jou aan een stijl die perfect past bij jouw gezicht en haarstructuur. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek het verschil in stijl en professionaliteit bij Hair Company.