Ladies and gents, we zijn weer aangekomen in een nieuw jaar en dat betekent dat het tijd is om onze haardrachten aan te passen en te updaten volgens de nieuwste haartrends van 2023. Het afgelopen jaar hebben we gezien dat mensen durfden te experimenteren met kleur en stijl, en die trend gaat dit jaar zeker door..

Bronde

De belangrijkste haartrend van 2023 is de “Bronde” kleur. Bronde is een mengsel van blond en bruin en is de perfecte kleur voor degenen die niet willen overgaan op een hele blonde of hele donkere haarkleur. Het geeft een natuurlijke, gezonde uitstraling en kan aangepast worden aan elke huidskleur.

Colour Melting

Een andere opvallende trend is het gebruik van verschillende kleuren in één haarkleur. Dit wordt “Colour Melting” genoemd en is de perfecte manier om wat extra kleur toe te voegen aan je haar zonder dat het te opvallend is.

Shag

Ook de coupe blijft een belangrijke factor in haartrends. De “Shag” coupe is een van de grootste trends van 2023. Het is een speelse, verwarde coupe die perfect is voor degenen die willen experimenteren met hun haar en een beetje volume willen toevoegen.

Bob

De “Bob” coupe blijft ook populair en kan op verschillende manieren aangepast worden aan de persoonlijke stijl en gezichtsvorm. Of je nu voor een strakke bob gaat of voor een golvende, messy look, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Durf

In 2023 zijn er veel haartrends waar we uit kunnen kiezen en we zijn erg benieuwd naar de creativiteit die mensen zullen tonen in hun haarstijlen. Of je nu voor iets nieuws gaat of voor iets dat bekend is, zorg ervoor dat je haarstijl bij je persoonlijkheid past en zorg ervoor dat je er zelfverzekerd uitziet. Durf te experimenteren en laat je inspireren door de nieuwste haartrends van 2023. Maak een afspraak bij onze kappers en laat je verrassen.