HAARLIJN VOORJAAR ZOMER 2018 TRIGGER

TRIGGER

Schiet jij naar Hair Company voor een nieuwe look?

Haarlijn voorjaar/zomerZin in een compleet nieuwe voorjaarslook die uitdagend, pittig en powerful is? Met krachtige lijnen, gedurfde kleuraccenten en uitgesproken stylingvariaties? Dan vormen de trendy kapsels uit de nieuwe Nederlandse Haarlijn voorjaar/zomer 2018 voor jou dé trigger om snel naar Hair Company te gaan!

Bereid je alvast maar voor: het wordt een pittig en spicy seizoen wat de haarmode betreft. Met kapsels die onder meer opvallen door hun lengte, die varieert van halflang tot superkort. Daarmee bewijst TRIGGER dat je niet per se lang haar hoeft te hebben voor een megavrouwelijke uitstraling. Is de stap naar ultrakort je nog net even te groot? No problem, de collectie bevat ook iets langere modellen. Met eveneens krachtige lijnen en haar dat desondanks vloeiend valt. Het geheim? De originele en professionele knip- en snijtechnieken van de topkappers van Hair Company! Tevens hét adres voor een regelmatige touch-up: een must bij de wat kortere kapsels van dit seizoen.

Trendy lavendel
Je versterkt de kracht van je nieuwe uitstraling met een gedurfde kleuring, die je kapsel een extra dimensie geeft. Ongeacht of je gaat voor een diepe monocolor – stoer bij superkorte kapsels – of juist voor gedufde kleuraccenten in dé trendkleur van dit seizoen: lavendel. Het nieuwste van het nieuwste is de airbrush techniek, waarbij je kapper als een soort grafitti artist de kleur op een geraffineerde manier op je haar afvuurt. Het resultaat = wow!

Iedere keer weer spannend
Die geweldige coupe en spetterende kleuring gaan je zeker triggeren om je haar steeds anders te stylen. De stylisten bij Hair Company kunnen je daar creative tips voor geven. Zo wordt je kleuring iedere keer op een andere manier zichtbaar, zodat keer op keer een ander spannend effect ontstaat. Beweging is daarbij het sleutelwoord: ook al hebben de kapsels binnen TRIGGER krachtige lijnen, het haar blijft in de meeste stylingvariaties soepel vallen voor een natuurlijk effect. Genoeg getriggerd? Is wat jou betreft de kogel door de kerk? Schiet dan snel naar Hair Company en maak hier je afspraak.

Haarlijn voorjaar/zomer