Haarlijn Celebration

Haarmodelijn Celebration
Haarlijn CelebrationDat de komende feestdagen anders worden dan alle andere jaren, is een ding dat zeker is. Misschien kun je ze niet doorbrengen met alle mensen die je graag zou zien. Maar laat dat je er vooral niet van weerhouden om je huispak te verruilen voor een spetterende outfit en flink werk te maken van je haar! Met Celebration, de extra Haarmodelijn die speciaal voor de feestdagen van 2020 is ontwikkeld, heeft Hair Company alles in huis om jou straks te laten shinen.

Als er ooit een moment was waarbij je jezelf eens flink mag laten verwennen, dan is het nu wel. Hoe lekker is het om na dit bizarre jaar eens even lekker te genieten van de beste haarverzorging, een heerlijke hoofdmassage, een-op-een aandacht en niet te vergeten een fantastisch kapsel als eindresultaat? Hair Company is er helemaal klaar voor en heeft alle maatregelen getroffen om jou op een veilige manier de perfecte basis de bieden voor jouw persoonlijke feestlook.

BRING OUT YOUR SEXY SIDE
De speciale Haarmodelijn Celebration bevat vier feestelijke kapsels die jou en Hair Company zullen inspireren tot een look waarmee je straks op je mooist bent. Met een kapsel die recht doet aan de vorm van je gezicht en de basis biedt voor verschillende mooie stylings – of je nu lang, halflang of kort haar hebt. En met een kleuring die bij die feestelijke stylingvarianten iedere keer een ander verrassend effect geeft. Klinkt dat je als muziek in de oren? Geef jezelf dan het fijnste cadeau dat er is deze feestdagen: maak nu alvast een afspraak pak straks heerlijk uit!